Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
106 berichten.
Nathalie heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:13
6jaar geleden hebben wij een yorkshire bij jou gekocht. Het is een schat van een hondje. We zijn er zeer tevreden over en zouden hem niet meer kunnen missen.
Geert Van Herpe heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:12
Hoi, hier Whiply, het maltheser- beertje - nog eens. Ik ben ondertussen al 2 jaar, heb weer een heel leuke reis gehad met mijn baasjes en ben ieders lieveling. Ik volg sedert 3 maanden hondenschool, waar ik het heel tof vind bij de andere honden, zowel klein als groot. Ik doe de oefeningen heel graag en zo goed dat ik zelfs een gedeelde 2e plaats behaalde op het clubkampioenschap in mijn categorie. Mijn baasjes zijn heel fier op mij ! Hopelijk kan ik nog lang genieten van deze plezante activiteit.
Declercq heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:12
Vijf jaar geleden kwamen wij ons Cera-ke bij u halen. Het is een bijoux van een Yorkske. Ze is een mooi zilvergrijsje en met hÊÊl lief goed karakter. Zeer lief en leerzaam. Als we ooit nog een Yorkske kopen, zullen we er niet aan twijfelen om bij u langs te komen! Mijn echtgenoot zoekt een langharige Duitse Herder, misschien weet jij een goed adres?
Buedts Eddy heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:12
Hallo Ronny en Martine, ons Toke (yorkie) is al 1jaar geworden en we hebben er zoveel plezier aan, is een ongekend leuk en hÊÊl slim beestje, heel aanhankelijk en sociaal, kortom perfect hondje en een dikke pluim voor de Elitefokker !!!! High five van Toke en van de trotse bezitters
Sandra Proesman heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:11
hallo,we hebben fleur 23/12/12 bij u gekocht en ze is nu 7 maand.ze is heel gezond en heeft een super karakter!! ze heeft zich ook dadelijk aangepast aan ons ander 3 en we hebben niks problemen met haar gehad,ze gaat ook een kleintje blijven zoals ik gevraagd had,waarvoor dank u. ons volgende hondje komt zeker terug van bij u,zonder enige twijfel. vriendelijke groeten van marc en sandra
Fam De Cabooter heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:08
Hallo Ronny, Onze laika geboren op 25 mei 2003 is nog altijd kerngezond, soms merken we dat ze ouder aan het worden is. Ze kan niet meer in de zetel springen, en staat te kijken of het baasje haar een beetje helpt. Het blijft een lief aanhankelijk hondje, hopelijk nog vele jaartjes.

Bekijk ons archief hieronder