Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
98 berichten.
Yvette Vande Velde heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:37
Onze Yorkshire Mila is nu 1,5 jaar en wij zijn nog iedere dag vereerd om met haar te gaan wandelen! We nemen haar overal mee en zijn fier op haar: ze is zeer sociaal met andere honden en mensen en heeft haar eigen karaktertje maar we kunnen haar niet meer missen! We zijn verheugd om te kunnen zeggen dat ze van bij Ronny komt!
Walravens Bernard heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:36
Beste Ronny, Wij hebben een mini Yorkshire bij u gekocht,haar naam is tessie,ze is nu bijna zeven maanden geworden,ze is een echte kapoen en ze maakt ons zo gelukkig ??
De Bruyne Miriame heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:36
Hallo Ronny, Graag laat ik je weten dat paco een schatje van een hondje is. Hij doet het heel goed, en is zeer braaf. Ook zeer actief, kortom onze baby weer in huis. Groetjes Eddy en Miriame en Paco
Spapen Marie-Christine heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:35
Beste Ronny, Ons Neroke wordt volgende maand 1j. We zijn er superblij mee, het is een fantastisch, prachtig, slim, braaf en grappig hondje. We hebben er veel succes mee en ben dan ook heel fier dat ik jou naam mag noemen vanwaar hij komt.
Leta Accoe heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:35
Hallo Ronny ons Follyke is echt een schatje,ze is nu 5maand en een echte kapoen ze kan het goed vinden met ons Nelleke alhoewel ze toch probeerd om de baas te zijn hoor Ik ben superblij met haar!!!
Inge heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:35
Na lang zoeken eindelijk een goede fokker gevonden. Mijn miniyorkje thibo is sinds 25/9/15 thuis, hij doed het heel goed, kent zijn naam al, is bijna volledig zindelijk. Speelt zeer goed alleen en samen met het hondje van mijn ouders. Mijn brokjes eten kan ik ook zeer goed. Soms ben ik wel een deugeniet, maar dat vind mijn baasje fijn. Heb alleen een tijdje veel last gehad van verlatingsangst, maar sinds een paar nachten slaap ik zeer braaf alleen zonder te janken. De dierenarts zei dat ik perfect gezond ben en dus een zeer goede fokker. Hij gaat de mensen jullie ook aanbevelen. Dankuwel voor mijn nieuwe thuis. Groetjes Inge en thibo
Karen Quirynen heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:34
Na lang zoeken kwam ik bij Ronny terecht voor mijn puppymaltezer. Ze is nu bijna 6 weken bij ons en ze is perfekt. Heel sociaal, slim, bijna zindelijk. Ik had schrik na alle horrorverhalen die ik van kennels hoorde over het aanschaffen van een pup. Bij Ronny ben je aan het perfekte adres. Mensen die met liefde voor hun dieren zorgen en hun welzijn op de eerste plaats zetten. Fantastische eerlijke uitleg en ook na de aankoop word ik wanneer ik bel met een vraag voor een tip qua puppyopvoeding perfekt bijgestaan. Ze heeft nu haar tweede prik gehad en zelfs de dierenarts was onder de indruk. Haar woorden : een perfekt, prachtig, sociaal hondje, lang geleden zo een mooie pup gezien. Ze vroeg zelf achter het adres om haar klanten de tip te kunnen doorgeven. Bedankt Ronny en vriendin je hebt ons heel blij gemaakt.
Houf Annelies heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:34
Wij kochten bij Ronny een Maltezer..... Een pracht van een hondje en een droom van een karakter. Heel kindvriendelijk. Het is een top plaats om een hondje te kopen!!!! ??????! Win zouden onze spike nooit meer kunnen missen!! ❤❤❤ Grtjs Annelies ???
Ariane Bruyninck & Nico Vrancken heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:33
Ons Balouke werd geboren 25/10/2013, geen broers of zusjes ... spijtig, want ze is bij ons sedert 16/11/2013 en elke dag opnieuw hebben wij het geluk te mogen ervaren wat een prachtig yorkje ze is ... speels, lief, mooi en toch karakter ... Geweldig toch !!!
Jana De Pauw heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:33
Hallo Ronny, Onze Yorkshire Spillie is ondertussen 12jaar bij ons, het is een super lief hondje met een zacht karakter! We hopen dat hij nog hÊÊl lang bij ons kan blijven!!!
Cousaert Lesley heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:33
onze rocky is nu ÊÊn jaar bij ons en het is een echte sloeber, speels en heel lief. We zouden hem niet meer kunnen missen.
Vande Velde Yvette heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:32
Ons Yorkshire Mila is nu 2 weken bij ons - heel sociaal en speels en ieders beste vriend. We kunnen haar nu al niet meer missen! Zij wordt goed verzorgd en is nu al een beetje veel verwend ...
De Coninck heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:32
Onze Beau is reeds 6 maand bij ons, hij is zeer lief maar een enorme kapoen. we kunnen hem niet meer missen.
De maeyer heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:32
Pebbles is nu bijna 7 weken bij ons, een schitterend hondje, mooi, lief, enorm speels en heel aanhankelijk. Ze is ook dol op de kinderen en is iedereen's vriend. We kunnen ze nu al niet meer missen!
Weyts Patrick heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:20
Ziva is vandaag ÊÊn week bij ons ?. Een lief en speels beestje, zou haar niet meer willen missen. Het is een heel groot verschil met ons vorig hondje(kwam van Houssin, is 12jaar geworden).Ziva is heel sociaal en een echt speelvogeltje. Bedankt Ronny, ze wordt goed verwend hoor !!! ❤❤
Cooreman Sandra heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:19
Mijn kleine kapoen Athena wordt deze week vier maanden. Het is een prachtig hondje, schitterende vacht en haar (daar mijn honden hun haar niet geknipt word) Athena is vriendelijk, speels, lief, vrolijk,aanhankelijk... het ideale woefje en het perfecte vriendinnetje voor men Atlanta die 1 jaar en een half is. ?
Debaer Christiane heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:19
De hondjes Remco&kenza makeondjesn het zeer goed en zijn in uitstekende gezondheid.ik zou U een foto bezorgen maar ik weet niet hoe Christiane & de hondjes
Familie Peeters heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:19
Hallo Ronny, Wij zijn super blij met onze Falco. Hij is ondertussen al een flinke jongen van 6 maand. Het is een super lieve en brave hond. Hij komt heel goed overeen met onze 11 jaar oude maltezer. Groetjes en een poot van Falco.
fam. Van Herpe heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:18
Vandaag wordt Whiply, onze lieve schattige malthezer, 3 jaar ! :!party: We wensen hem nog vele jaren toe bij ons, zodat we nog veel kunnen wandelen, op reis gaan en hem vertroetelen natuurlijk. Hij is toch zo ons zonnetje in huis ! ☀ī¸
De pauw heeft geschreven op 24/07/2018 om 13:18
Hallo, we willen je even laten weten dat we super blij zijn met ons hondje, ze is ondertussen al 4 maand gepasseerd en het is zo een schatje!van den dierenarts een dikke pluim voor je want het is een heel gezond beestje volgens hem, organen,gebeentje,klieren alles ziet er picobello uit! Ze is ook zoals je vertelde super lief en rustig. Iedereen zegt het die haar tegen komt. Weegt ondertussen 2 kilo! Een echt schattig beestje waar we heeel blij mee zijn,we zijn er al mee op reis geweest en daar ook super flink geweest. Doe zo zeker verder!!

Bekijk ons archief hieronder